2754052281 Επαρ.Οδ. Λυγουριό - Πόρτο Χέλι, Πόρτο Χέλι info@diasike.gr

Δίας Ενεργειακή & Κατασκευαστική Εταιρεία


Η ΔΙΑΣ Ενεργειακή Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε. εδρεύει στον Πόρτο Χέλι, του νομού Αργολίδας, αναδεικνύοντας τον εαυτό της ως μια αξιόπιστη και πρωτοπόρο οντότητα στον χώρο των κατασκευών και των ανανεώσιμων ενεργειακών πηγών. Η δράση της εταιρείας εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα γενικών κατασκευαστικών εργασιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Η ΔΙΑΣ Ενεργειακή Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, έργων οδοποιίας, κατεδαφίσεων, διαμορφώσεων γης, εκχιονίσεων και καθαρισμών οικοπέδων, ενώ τα τελευταία έτη έχει επικεντρωθεί κυρίως στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή αιολικών πάρκων, συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, καθώς και στην κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης. Κεντρική αξία της εταιρείας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, με τη μέγιστη δυνατή οικονομική απόδοση και ταυτόχρονα τη διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Μέσω της χρήσης προηγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού και τεχνολογίας, η εταιρεία εξασφαλίζει την ορθή υλοποίηση των έργων της εντός των προβλεπόμενων χρονικών και οικονομικών πλαισίων, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη συμμόρφωση προς τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Η ΔΙΑΣ Ενεργειακή Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε., με έδρα το Πόρτο Χέλι, διαθέτει πλούσιο μηχανικό εξοπλισμό και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χωματουργικών έργων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Η αξιοποίηση του ανέμου για την παραγωγή ενέργειας προσφέρει πολλαπλά οφέλη, μειώνοντας σημαντικά τη ρύπανση της ατμόσφαιρας και βοηθώντας τη χώρα μας να απεξαρτηθεί από τα ορυκτά καύσιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Η ΔΙΑΣ Ενεργειακή Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε., με έδρα το Πόρτο Χέλι, εξειδικεύεται στην υλοποίηση έργων οδοποιίας, εστιάζοντας στην κατασκευή οδικών δικτύων που εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή κυκλοφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ

Αντιλαμβανόμενη την επικινδυνότητα και πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζουν τις εργασίες κατεδάφισης, η εταιρεία λειτουργεί με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, εκτιμώντας σχολαστικά τον χώρο πριν από κάθε επέμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ΔΙΑΣ Ενεργειακή Κατασκευαστική Ι.Κ.Ε., με έδρα το Πόρτο Χέλι, έχει επενδύσει σημαντικά σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ακίνητη περιουσία, προκειμένου να διασφαλίσει την αποδοτικότητα και την ποιότητα των κατασκευαστικών της έργων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της προς την αναβάθμιση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αξιοπιστίας που τη διακρίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ